tatuaje permanente sector 3 București

FAQ


cele mai frecvente intrebari

“Pentru ca “ răspunsul romanilor :)) ! Hai sa fim Mai serioși , sa dam profi , sa ma iertati dar sunt mai direct așa , lumea spune “nebun” dar sa nu ii ascultați , prefer sa spun realist 🙂 ! Aici suna a lauda , dar eu laud de fel toți artiștii , poate nu toți , mulți s-au născut ieri și azi sunt traineri , eu merg pe premiza ca arta se naște o data cu tine !! De ce Vega Inks ? “Pentru ca arta Tattoo “ , sa dea bine la google , cel mai bun artist devotat meseriei sale, recomandat de către ai tai prieteni și cunoscut prin “unde te-ai tatuat , da-mi și mie contactul “ !! Daaaa, am zis bine , nu sunt nebun , sunt realist , vorbesc pe șleau despre ceea ce fac , iubesc ceea ce fac și nu te conving sa vi la mine , de asta au grija cunoștințele tale ce ma recomanda !! Dacă par încrezut , sa o iei de gluma , încă nu ma Cunoști , dar îmi doresc sa o faci , v-om călători împreuna aceasta poveste a ta ce dorești sa o tatuezi pe al tău corp !! Aleg sa lucrez cu produse de calitate pentru tatuaje permanente și chiar sa rămână permanente, fără a-și schimba culoarea in timp ! Aleg sa îți ofer igiena , un vibe bun și câteva ore plăcute alături de mine in timp ce procesul de tatuare derulează , fără sa îți dai seama de durere !! Am și un anestezic bun , dar la asta îți răspund la următoarea întrebare !!

Zonele dureroase, atunci când alegi sa îți faci un tatuaj , clar sunt zonele osoase și zonele cu un strat subțire de piele cum ar fi : încheieturile , zona cervicala , faciala, înghinal, coloana (in general Zona osoasa ) și acolo unde cele mai multe vase sanguine au rolul de stimulent corporal !! Și aici totul depinde de la persoana la persoana , omul percepe durerea in diferite moduri , poate ati auzit vreodată ca pentru unii durerea este plăcere și nu glumesc , însă pentru cei ce nu percep durerea ca pe o plăcere , exista un anestezic ce se aplica local pe zona ce urmează a fi tatuată și garantez pentru ce folosesc !! Când un client are teama de durere , contează enorm impactul cu Tatoo-artistul ce urmează sa între in contact ! Încrederea și modul in care acesta îl încurajează spre dorința definita ! Atunci când decizi și îți dorești sa faci acest pas , durerea dispare “nu a murit nimeni din asta “ aud de multe ori și DA , nu a murit nimeni , însă relevant este atunci când faci acest pas convins ca este exact ceea ce îți dorești !!

Plăcerea mea de a Răspunde acestei întrebări !! In general clienții vin direct “ poți sa îmi faci și mie acest Tatoo ?” Pai clar , EU POT , dar te întreb “ești sigur ca pe acesta îl vrei ?” Și aici începe povestea !! Pai sa o luam cu începutul !! Ce reprezintă tatuajul ales de tine,pentru tine ? Cât timp ești dispus sa îl porți ? Vrei sa te trezești și sa îl vezi in fiecare dimineața ? Te caracterizează acest tatuaj ? Ce vrei sa exprimi prin acest tatuaj ? Zona pe care o alegi este corecta ? Tatuajul îți este poveste de viața ? Vrei sa te diferențiezi prin tatuajul ales ? Și lista de întrebări continua precum întrebările frecvente tipice primite către site-ul meu ! Atunci când vorbim despre in tatuaj , vorbim despre noi înșine !! Vorbim despre viața , trairi , plăceri , persoane dragi , portrete sau desene animate iubite in copilărie ! Când vorbim despre tatuaje , vorbim despre viața , asta trebuie sa înțelegeți , vorbim despre caractere umane , despre personalități sau chiar personaje !!! Așadar, dacă dorești sa alegi un tatuaj corect , vorbește despre tine , apoi pune ștampila pe corpul tău , asta îți va aduce zâmbet in fiecare zi !! Zic sa dai un telefon sau mesaj , am sa te ajut dacă încă ești nehotărât in alegerile tale !!

Scoaterea unui tatuaj este o procedură foarte avansată și dureroasă, care nu este întotdeauna cea mai eficienta si sigură metodă la îndemână. Cu toți avem momente de confuzie când nu suntem convinși sa luam o decizie, și într-un final luăm o decizie ce o regretăm după un timp. Este okay, dacă ne dorim sa avem un tatuaj în locul acela, putem face un cover-up deasupra lui, evitând o mulțime de ședințe încercând înlăturarea tatuajului și evitând cicatrizarea pielii. Noi suntem aici, pentru mai multe detalii despre acoperirea tatuajelor, ne-am bucura sa ne vedem curand.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *