salon de tatuaje bucuresti

despre vega inks

      Sunt Vega , Tattoo expert din spusele clienților mei , am venit în România pentru a împărtăși arta pe corp , știți de unde a plecat asta ??? 

Pai să vă spun !!

In istoria scrisă , egiptenii sunt cei care au răspândit arta tatuajului în lume. În 1891, arheologii au descoperit un mormânt datat 2160-1994 î. Hr., constatând că mumia de sex feminin, avea tatuat un desen geometric format din puncte și linii, practică rituală rezervată pare-se doar femeilor. 

Istoria a avansat , tatuajele erau folosite în triburi , ritualuri și alte scopuri cu interes !! In zilele noastre tatuajul a devenit o arta , o poveste a fiecărui om și istoria se pare ca a avansat o data cu noua generație !!
 Sunt Vega , după cum am specificat la început , născut pe data de 5.01.1986 , născut pentru arta însă am descoperit asta încă din copilărie , prin picturi și alte lucruri artistice precum fotografia și graffiti , însă in 2015 am realizat ca Body Tattoo îmi aduce satisfacția maxima , liniștea și fericirea de sine !!

 Istoria mea ca om și experiența m-au condus spre începuturile Tattoo-artiștilor , loc în care am și lucrat , cum ar fii și povestea din 1992, în apropierea graniței Austriei cu Italia, pe înălțimile munților Alpi, a fost descoperit corpul unui bărbat. Cu hainele și echipamentul bine conservate în gheaţă, bărbatul avea o vechime estimată de arheologi la mai mult de 5.000 de ani. Descoperirea a produs senzație. I s-a spus „Otzi, omul ghețurilor”. Ei bine, Otzi avea în jurul gleznelor și a genunchilor semne care semănau foarte bine cu tatuajele de astăzi.

tatuaj realistic femeie black and grey pentru baieti barbati
Tatuaj portret femeie in black and grey realistic facut de Vega Inks
Tatuaj coapse fete
Tatuaj mandala coapse facut de Vega Inks
Tatuaj cover up color cu trandafir
Tatuaj cover up trandafir color facut de Vega Inks

Așadar , experiența adunata in delungul timpului din Austria (Viena mai exact ) , Germania și Anglia unde am condus propriul salon timp de 4 ani cu diferite tipuri de tatuaje cum ar fii : 
– black and grey 
– realistic 
– water color 
-trash polka 
-japoneze
-maurii 
-tradiționale 
-litere
-mandala
-dots tattoo
-geometrice

Tatuaj realistic horror
Tatuaj black and grey realistic pe antebrat facut de Vega inks

Nu va plictisesc lăudându-ma, prefer să va lămuriri urmărindu-mi activitatea pana va convingeți de aptitudinile unui om ce oferă pasiune pentru meseria ce o crează , numita arta in contextul dat !

 Ca sfat și prin asta poate va faceți și o prima impresie despre mine , ca om , atunci când alegem să ne facem un tatuaj , in primul rând alegem ceea ce simțim , alegem povestea ce ne reprezintă , apoi alegem omul cu care creem o chimie , așa numita pe la noi încredere , încrederea in cel pe care îl lăsam sa ne deseneze corpul pentru o viața întreaga !!!

 Tatuajul este ștampila viții noastre , de aceea se alege cu grija povestea ce ne reprezintă , apoi omul ce își pune ștampila pe corpul nostru !! 

Din nou vă spun , sunt Vega Inks și te invit să intri in galeria mea , apoi îndrăznește să întrebi ceea ce dorești să descoperi că ți s-ar potrivi !